PRAVNO OBVESTILO

Last Updated: 13/09/2019

Upravljalca GAMEART računalniško programiranje d.o.o., Velika pot 15, 5250 Solkan in GameArt Limited 6, Third Floor Market Street, Floriana, MALTA skrbita za varstvo vaših osebnih podatkov in zagotavljata njihovo ustrezno zaščito pred vsemi dejanji, ki bi jih ogrožala. Upravljavca skupaj določata namene in načine obdelave osebnih podatkov in zato na podlagi 26. člena Splošne uredbe o varstvu podatkov štejeta za skupna upravljavca.

V kolikor imate vprašanja v zvezi s politiko varstva osebnih podatkov in sprejetimi ukrepi ali zahteve v zvezi z obdelavo vaših osebnih podatkov, lahko kadarkoli kontaktirate upravljavca preko kontaktnih podatkov, ki so objavljeni na dnu spletne strani.

Kako upravljavec zbira in obdeluje vaše osebne podatke?

Upravljavca zbirata in obdelujeta vaše osebne podatke, kot so: ime, priimek, naslov elektronske pošte, skype naslov, in morebitne ostale podatke, ki jih posredujete preko elektronske pošte ali z izpolnitvijo spletnih obrazcev.

Za uporabo nekaterih delov spletnih strani ali za sodelovanje v nekaterih dejavnostih, se je treba prijaviti z uporabniškim imenom in geslom. S prijavo se strinjate, da se vaši osebni podatki, ki ste jih posredovali ob pridobitvi uporabniškega imena in ob uporabi spletnih strani https://gameart.net/ uporabijo na način in v namene, opisane v tem pravnem obvestilu.

Upravljavca bosta vaše osebne podatke, pridobljene prek svojih spletnih strani, skrbno varovala in jih ne bosta posredovala tretjim osebam. Osebni podatki, ki jih uporabnik posreduje ob pridobitvi uporabniškega imena in ob uporabi spletnih strani https://gameart.net/, se bodo obdelovali in uporabljali z namenom zagotavljanja storitev upravljavcev in za zagotavljanje neposrednega obveščanja uporabnika o novih storitvah upravljavcev.

Osebni podatki, pridobljeni preko svojih spletnih strani, se bodo obdelovali v skladu s posameznimi nacionalnimi predpisi s področja varstva osebnih podatkov in s Splošno uredbo o varstvu podatkov (v nadaljevanju: GDPR). Na zahtevo organov pregona, v primeru kakršnih koli zlorab ali kršitev, se lahko osebni podatki, e-poštni in IP-naslovi uporabnikov posredujejo policiji in drugim pristojnim organom za nadaljnje ukrepanje.

Upravljavca od obiskovalcev spletnih strani zbirata samo tiste podatke, ki jih dobita prostovoljno in od uporabnikov in ne zahtevata podatkov, ki bi bili pogoj za obiskovanje njune spletne strani. Osebne podatke upravljavca zbirata izključno v primeru, ko je to potrebno zaradi sodelovanja v določeni dejavnosti, pri čemer pa je tako sodelovanje v tej dejavnosti kot posredovanje osebnih podatkov izključno prostovoljno. Upravljavca ne bosta vršila avtomatiziranega sprejemanja odločitev, vključno z oblikovanjem profilov.

Upravljavca lahko obdelujeta tudi osebne podatke oseb, s katerimi sta v pogodbenem razmerju, ki jih potrebujeta za izpolnjevanje pogodbenih obveznosti ali uveljavljanje pravic iz pogodbenega razmerja, zaradi zakonskih obveznosti, zaradi zakonitih interesov ali če imata za obdelovanje osebnih podatkov izrecno privolitev posameznika.

Pri zbiranju in obdelavi osebnih podatkov o naših uporabnikih, lahko za obdelavo teh podatkov uporabimo tudi pogodbene obdelovalce. S svojimi pogodbenimi obdelovalci imamo sklenjene pogodbe o obdelavi osebnih podatkov, na podlagi katerih nam ti zagotavljajo ustrezno raven varnosti vaših osebnih podatkov.

Spletni piškotki (ang. Cookies)

Piškotki so majhne besedilne datoteke, ki jih spletna stran pošlje brskalniku uporabnikov za shranjevanje na trdem disku. Večina brskalnikov je nastavljena na sprejemanje piškotkov, uporabniki pa lahko spremenijo nastavitve in zavrnejo piškotke ali si nastavijo opozorila v primeru pošiljanja piškotkov. V našem podjetju uporabljamo piškotke kot združene podatke, da spremljamo obseg obiskov na naši spletni strani, katere so najbolj obiskane vsebine in z namenom nuditi dobro izkušnjo na naši spletni strani tudi v bodoče – izboljšati vsebino in orodja uporabe spletne strani. Podatki o piškotkih ne razkrivajo podatkov, na podlagi katerih bi lahko prišli do določenega posameznika.

Katere so vaše pravice?

Upravljavca bosta uporabniku na njegovo zahtevo glede podatkov, ki se nanj nanašajo, omogočila vpogled v osebne podatke, njihovo prepisovanje ali kopiranje ter njihov izpis, posredovala mu bosta seznam oseb, katerim so bili osebni podatki morebiti posredovani, ter podatke o tem kdaj, na kakšni podlagi in za kakšen namen so bili posredovani. Prav tako bosta uporabniku na njegovo zahtevo v skladu z veljavno zakonodajo podala tudi druge informacije v zvezi z njegovimi osebnimi podatki, ki jih zbirata. Uporabnik lahko od upravljavcev zahteva tudi izbris vseh njegovih osebnih podatkov, omejitev njihove obdelave ali njihov popravek.

Komu lahko prijavite kršitev?

Pritožbo lahko podate Informacijskemu pooblaščencu (naslov: Dunajska 22, 1000 Ljubljana, e-naslov: gp.ip@ip-rs.si telefon: 012309730, spletna stran: www.ip-rs.si).

Kje lahko pridobite dodatne informacije v zvezi z obdelavo vaših osebnih podatkov?

V primeru kakršnih koli vprašanj v zvezi z obdelavo vaših osebnih podatkov, lahko upravljavcema pišete na naslova privacy@gameart.net ali gameart.dpo@gdplink.si.



GameArt Limited in GAMEART d.o.o.